Sabancı: Ekonomik Programa Kararlılıkla Devam Edeceğiz

Sabancı’nın sözleri ülkenin potansiyelini vurguluyor: “Muazzam potansiyelimiz var; gerçeğe dönüştürmek için hepimiz sorumluyuz.”

Sabancı: Ekonomik Programa ve Normalleşme Adımlarına Devam Edilmeli

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, yerel seçimler sonrasında ülkenin ekonomik programına ve normalleşme sürecine kararlılıkla devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Sabancı, yazılı açıklamasında, Türkiye’nin yerel seçimleri huzurlu bir şekilde tamamlamasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.

“Değişen dünyada, iklim acil durumu ile birlikte yerel yönetimlere düşen sorumluluk daha da arttı.” diyen Sabancı, seçilen tüm yerel yöneticilerin bu sorumlulukların bilincinde olmasının önemine dikkat çekti.

“Muazzam Bir Potansiyelimiz Var”

Sabancı, seçimsiz bir dört yıllık dönemin ülke ekonomisi için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti:

“Bu kesintisiz dönemde enflasyonda düşüş, makro dengelerin iyileşmesi ve sürdürülebilir büyümeye dönüş için hazırlıklar gibi kazanımlar elde edildi. Ülke olarak muazzam bir potansiyelimiz var. Bunu gerçeğe dönüştürmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Mevcut ekonomik programa ve normalleşme adımlarına kararlılıkla devam etmeliyiz. Hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde bunu başaracağımıza inanıyorum.”

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.