THY’nin Yeni Havacılık Markası AJet Göklere Uçtu: Bilet Satışları Başladı

THY’nin alt markası AnadoluJet, “AJet” adıyla bilet satışlarına başladı.

AJet: “Uçmayan Kalmasın” Hedefiyle Gökyüzünde

AnadoluJet, 16 yıldır “Uçmayan Kalmasın” sloganıyla Türk Hava Yolları’nın bir markası olarak yolcularını sevdiklerine kavuşturuyor. Bugün itibarıyla yeni adıyla “AJet”, resmi internet sitesi ajet.com üzerinden bilet satışlarına başlıyor.

AJet, 31 Mart’tan itibaren gökyüzünde yolcularıyla buluşacak. Hedefi, hava yolu deneyimini daha modern, konforlu ve ulaşılabilir hale getirmek. Bu yaz, filosundaki 95 uçakla iç hatlarda 41 ve dış hatlarda 52 olmak üzere toplam 93 noktaya sefer düzenleyecek

Büyüme hedefleyen AJet, 10 yıl içinde filosunu 200 uçağa çıkararak toplam 44 ülkeye uçmayı planlıyor. Küresel standartlarda düşük maliyetli bir hava yolu olacak AJet, pazardaki rekabetçi konumunu daha da güçlendirecek.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.