Hareket Proje Taşımacılığı Halka Arz Sonuçları Açıklandı

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği’nin halka arz sonuçları açıklandı.

Halka Arz Büyüklüğü 1,68 Milyar TL

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği’nin halka arz sonuçları açıklandı. Şirketin halka arz büyüklüğü 1,68 milyar TL olarak gerçekleşti.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, birim fiyatın 70,00 TL olarak belirlendiğini ve halka arz edilen 24 milyon TL nominal değerli payın tamamının satıldığını duyurdu.

Toplam halka arz büyüklüğü 1,68 milyar TL’ye ulaştı.

Açıklamada, “Halka arza toplam 1.961.635 başvuru yapıldı. Halka arz edilen 24.000.000 TL nominal değerli pay için 101.901.886 TL nominal değerli pay talebi geldi. Yurt içi bireysel yatırımcılara tahsis edilen paylara 1,27 kat, yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilen paylara 13,18 kat, Hareket Grubu çalışanlarına tahsis edilen paylara ise 1,03 kat talep geldi.” şeklinde belirtildi.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.