KKTC Maliye Bakanları Bir Araya Geldi: Bolat ve Berova Görüştü

KKTC gümrük altyapısının geliştirilmesi için Ticaret Bakanı Bolat istişareler yürüttü.

Ticaret Bakanı Bolat, KKTC Maliye Bakanı Berova ile Görüştü

ANKARA – Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Özdemir Berova ile bir araya gelerek KKTC’nin dış ticareti ve iki ülke arasındaki ekonomik iş birliğinin geliştirilmesi konularını ele aldı.

Görüşmede özellikle KKTC’nin gümrük altyapısının iyileştirilmesi için atılan adımlar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu. Bakan Bolat, KKTC iş dünyasının taleplerini de değerlendirerek bu taleplerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesinde fikir birliğine varıldığını belirtti.

Bolat, KKTC’nin belirli sektörlerde sahip olduğu yüksek potansiyelin ekonomiye kazandırılması için Ticaret Bakanlığı olarak gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.