Jeff Bezos, 12 Milyon Amazon Hissesini Sattı!

Jeff Bezos, Amazon’un değeri 2 milyar doların üzerinde olan yaklaşık 12 milyon hissesini sattı. Bu satış, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bildirildi ve toplamda 2,04 milyar dolardan fazla bir…

Jeff Bezos, Amazon’un değeri 2 milyar doların üzerinde olan yaklaşık 12 milyon hissesini sattı. Bu satış, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bildirildi ve toplamda 2,04 milyar dolardan fazla bir değere sahipti. Hisse senetleri, 1 milyon ile 3,2 milyon arasında beş blok halinde gruplandırıldı. Ayrıca, Bezos’un 7 Şubat civarında tahmini piyasa değeri 8,4 milyar dolar olan 50 milyon Amazon hissesinin satış teklifini de listelemiş olduğu belirtildi.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.