Ekos Elektrik (EKOS) Temettü Kararı

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş.’den Yönetim Kurulu Kararı Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) 2023 Yılı Kar Payı Dağıtımı konusunda yönetim kurulu kararını duyurdu. Kar Payı Dağıtılmama…

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş.’den Yönetim Kurulu Kararı

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) 2023 Yılı Kar Payı Dağıtımı konusunda yönetim kurulu kararını duyurdu.

Kar Payı Dağıtılmama Kararı

Şirket, 2023 mali yılına ait karın fon kullanım raporunda belirtilen yatırımlara yönlendirileceğini ve dolayısıyla kar payının dağıtılmayacağını, bunun yerine şirket bünyesinde tutulacağını bildirdi. Kararın, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı’nda hissedarların onayına sunulacağı ifade edildi.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.