Adil Bir Dünya İçin Türkiye’nin Değerleri Yayılıyor: Bakan Kacır’ın Açıklaması

S&T Bakanı Kacır, OECD Bakanlar Toplantısı için Paris’te temaslarını sürdürüyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın Paris’teki Yoğun Görüşmeleri

OECD Bilim ve Teknoloji Politikaları Bakanlar Toplantısı kapsamında Paris’te bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, çok sayıda önemli görüşme gerçekleştirdi.

İkili Görüşmeler

Kacır, Hırvatistan Bilim ve Eğitim Bakanı Radovan Fuchs, Almanya Eğitim ve Bilim Bakanı Bettina Stark-Watzinger ve OECD Genel Sekreteri Mathias Cormann ile ikili görüşmeler düzenledi.

Açılış Oturumu

Kacır ayrıca “Kesinti Dönemlerinde Geçişler İçin Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Politikaları” başlıklı açılış oturumuna katıldı.

Genel Sekreterle Buluşma

Paris’teki yoğun programı sırasında Kacır, OECD Genel Sekreteri Mathias Cormann ile bir araya geldi. Cormann, Türkiye’nin OECD çalışmalarına yaptığı katkılardan övgüyle bahsetti.

Sosyal Medya Paylaşımı

Kacır, görüşmelerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“OECD Bilim ve Teknoloji Politikaları Bakanlar Toplantısı marjında OECD Genel Sekreteri Sayın Mathias Cormann ile bir araya geldik. Türkiye’nin OECD çalışmalarına sunduğu katkıdan sitayişle bahseden Sayın Cormann, Türkiye olarak işbirliğimizi derinleştirme kararlılığımızı vurguladık. Türkiye, adil bir dünya için değerlerini tüm platformlarda paylaşmaya devam edecek.”

Bakan Kacır’ın yoğun görüşmeleri ve temasları bugün de devam edecek.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.