Bakan Bolat: Seçim Sonrası Dörtlü Hedef: Yatırım, Üretim, İstihdam, İhracat

Bakan Ömer Bolat, seçim sonrası büyümeye odaklanacaklarını, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatı artıracaklarını belirtti.

Bolat: Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun, Türkiye Yüzyılı’na Birlikte Çalışacağız

Bolat, yaptığı açıklamada 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin önemini vurgulayarak; sonuçların ülkeye, millete ve kazananlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçimlerin sağduyulu ve sakin bir ortamda gerçekleşmesinin halkın demokratik olgunluğunu gösterdiğini ifade etti.

Seçim sonrası atılacak adımları belirten Bolat, “Seçimin ardından halkımızın refahını yükseltmek ve ülkemizin ekonomisini güçlendirmek için yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. Ülkemizin gelişimi ve Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, ekonomi ve iş dünyası aktörleri ile halkımızla birlikte çalışacağız” dedi.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.