Bakan Kacır: Seçimlerden Sonra Yoğun Çalışma Dönemi Başlıyor

Sanayi Bakanı Kacır: “Kalkınma için yatırım, istihdam, üretim ve ihracatta hızlanarak ekonomiyi güçlendireceğiz.”

31 Mart Yerel Seçimleri Hakkında Değerlendirme

Saygıdeğer vatandaşlarım,

31 Mart tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Seçim sonuçları, milletimizin iradesini her şeyin üstünde tuttuğunu bir kez daha göstermiştir. Halkımızın sandıkta ortaya koyduğu irade, bizim için en önemli kılavuz olacaktır.

Milletimizin refahını ve umutlarını artırmak için daha fazla gayret edeceğiz. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat rotasında kalkınma sürecimizi hızlandıracağız.

Milli Teknoloji Hamlesi ve katma değerli üretimle büyüme yolunda daha güçlü adımlar atacağız. Reformlar, yatırımlar ve projelerle halkımızın takdirini kazanmak için çalışacağız.

Çalışmalarımızda, milletimizin umutlarını ve hayallerini gerçekleştirecek projeler ve politikalar hayata geçireceğiz. Ülkemizin geleceği için birlikte çalışmaya devam edelim.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.