İTO’dan ‘Seçim Sonrası Ekonomik Program Öncelikli’ Çağrısı

İTO Başkanı Avdagiç: Seçim sonrası ekonomik programa odaklanılmalı.

İTO Başkanı Avdagiç, Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin bir kez daha seçimleri akılcı bir yaklaşım ve demokratik olgunlukla gerçekleştirdiğine vurgu yapan Avdagiç, sonuçların İstanbul, Türkiye ve Türk milleti için hayırlı olmasını temenni etti.

Seçilen belediye başkanlarını tebrik eden Avdagiç, şu ifadeleri kullandı:

“İş dünyası olarak, Türkiye’nin bu seçimin ardından uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inanıyoruz. Önümüzdeki dönem, enflasyonun kontrol altına alınması ve yapısal reformların hayata geçirilmesi gibi birçok konuda ciddiyetle çalışılmalıdır. Bu çabalar sayesinde, uluslararası alanda çalkantıların yaşandığı bir dönemde Türkiye, güçlü ekonomisi ve istikrarlı demokrasisiyle güvenli bir sığınak olmaya devam edecektir. İş dünyası olarak, sorumluluklarımızın bilincinde, yatırım, üretim, ihracat ve istihdam konularında elimizden gelen tüm çabayı sarf etmeye kararlıyız.”

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.