BOTAŞ, Avrupa’da Sürdürülebilirlik Lideri Oldu

BOTAŞ’ın Saros Deniz Çayırı Transplantasyonu, Avrupa’da sürdürülebilir liderliğiyle Stevie Ödülleri’nde bronz kazandı.

Çevre Liderliği ile Ödüllendirilen BOTAŞ, Sürdürülebilirliği Her Projesine Entegre Ediyor

Sürdürülebilir yaşam için kararlı bir şekilde “en çevreci kuruluş” olmayı hedefleyen BOTAŞ, bu amaç doğrultusunda hava, toprak, su, iklim, orman ve biyoçeşitliliği korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Çevresel Uygulamalar:

Çevre dostu uygulamalarıyla örnek teşkil eden BOTAŞ, hava, su ve toprağın korunmasına odaklanan özel perspektifler geliştiriyor. Bu çabalar, bugüne kadar 25 uluslararası ödül getirdi.

Stevie Uluslararası İş Ödülleri Başarısı:

Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde BOTAŞ, 2021’deki başarısını pekiştirdi. 61 ülkeden 3.700’ün üzerinde başvuru arasından dünya çapında 230’dan fazla yönetici tarafından değerlendirilen törende BOTAŞ, “Avrupa’da Sürdürülebilir Liderlik” kategorisinde bronz ödül kazandı.

Saros Deniz Çayırı Transplantasyonu Projesi:

BOTAŞ, Saros Deniz Çayırı Transplantasyonu Projesi’yle, deniz çayırlarını doğal ortamlarında korudu ve biyoçeşitliliği korumak için gerekli adımları attı.

Stevie Uluslararası İş Ödülleri Hakkında:

2002’den bu yana verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri, her ölçekteki kuruluşların iş yerindeki olağanüstü başarılarını takdir ediyor.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.