Kacır: Türkiye’nin Her Köşesinde Sahadayız

Bakan Kacır’ın cevabı: “Bakanlar seçimde görevli. Türkiye’nin her yerinden sorumluyuz.”

Bakan Kacır: Yalova’da Ramazan Tutumu ve Yatırım Açılışları

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yalova Valiliği ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Ramazan ayına Yalova’da başladıklarını belirtti.

Kacır, Yalova’da organize sanayi bölgesinde beş fabrikanın açılışını yapacaklarını, 20 fabrikanın temel atma törenine katılacaklarını ve Bölgesel Kalkınma Projeleri’ni açacaklarını söyledi.

Bakan Kacır, Yalova’da son dönemde üzümsü meyvelerin yetiştirilmesine büyük ilgi olduğunu ifade ederek, bu alandaki ilk meyve suyu fabrikasının açılışını gerçekleştireceklerini belirtti.

Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 17 bakanın seçimde İstanbul’a gelmeye başladığına yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Kacır, bakanların her ilde, seçim dönemi dışında da çalışma yürüttüklerini vurguladı.

Kacır, İmamoğlu’na kendisi de dahil olmak üzere bakanların Türkiye’nin her yerinde çalıştıklarını hatırlatarak, “Biz Türkiye’nin bütün şehirlerinden sorumluyuz. Sorumluluğumuzu yerine getirmek için gayret ediyoruz” dedi.

Kacır, İmamoğlu’nun geçmişte İstanbul’dan uzakta mitingler yaptığını ve bu sırada kentin sorunlarına çözüm üretmediğini söyledi.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.