Emeklilere Bayram İkramiyesi Bayram Öncesi Hesaplara Yatırılacak

Emekliler, bayram ikramiyelerini bayram öncesi alacak. Çalışma Bakanı Işıkhan, 3 bin liralık ikramiyenin hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bayram İkramiyeleri 3 Bin Liraya Yükseldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kabine Toplantısı’nın ardından düzenlenen basın toplantısında, bayram ikramiyelerinin 3 bin lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Bakan Işıkhan, “Hayırlı olsun. Yasa Meclis’ten geçti. Ödemeleri bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktaracağız” şeklinde konuştu.

Bağ-Kur ve SSK Eşitlenecek

Bakan Işıkhan, Bağ-Kur’luların sigorta prim gün sayısının SSK’lılarla eşitlenmesi konusunda seçim sonrası çalışma yapılacağını belirtti.

İstihdam ve Kayıt Dışılığı Mücadelesi

Işıkhan, istihdamı artırmanın ve kayıt dışılığı azaltmanın en önemli hedefleri olduğunu vurguladı. Bakan ayrıca, Emekliler Yılı kapsamında emeklilere destek verileceğini ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.