SGK: “Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin EYT Toplantısı” İddiası Yalan

SGK, “staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı yapıldığı” iddialarını yalanladı. Kurumda bu gündemle toplantı yapılmadı.

SGK’da EYT Toplantısı İddialarına Açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), “SGK’da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı” başlıklı haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

SGK’dan yapılan yazılı açıklamada, konuya ilişkin açıklama yapılmasına gerek duyulduğu bildirildi. Açıklamada, “Bazı basın yayın organları, sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yer alan ‘SGK’da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı’ başlıklı haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuzda bu gündemle herhangi bir toplantı yapılmamıştır.” ifadelerine yer verildi.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.