THY: 91. Kuruluş Yıl Dönümünde Göklere Kanat Geren Uçak Heykeli

THY, 91. yılında “Türkiye’nin Kanatları” uçak heykeliyle coşuyor.

THY’nin Kanatları: 91 Yıllık Uçuş Mirasının Heykel Formunda Yansıması

1933 yılında hizmet vermeye başlayan Türk Hava Yolları (THY), 91 yıllık tarihinde kullandığı uçak parçalarını bir araya getirerek “Türkiye’nin Kanatları” adlı etkileyici bir proje geliştirdi.

Heykeltıraş Selçuk Yılmaz, bu proje kapsamında metal uçak parçalarından yaklaşık 4 ton ağırlığında, 9 metre kanat açıklığına, 6 metre uzunluğa ve 2 metre 40 santimetre yüksekliğe sahip görkemli bir uçak heykeli yarattı.

“Sürdürülebilirlik” temasıyla ön plana çıkan proje, THY’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen yolculuğunu anlatan bir reklam filmiyle de destekleniyor. Bu film, şirketin gelişimini ve Türkiye’nin havacılık sektörüne yaptığı önemli katkıları gözler önüne seriyor.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.