Yapı Kredi’de Tepe Noktası Atama Dalgası

Yapı Kredi, üst yönetiminde atamalar yaptı.

Yapı Kredi Yönetim Kadrosunda Değişiklikler

Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kaan Şakul, 1 Temmuz 2023 tarihiyle emekli oluyor. Şakul’un yerine, Krediler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Erkan Akbulut atanacak. Akbulut’un görevi 2 Temmuz 2023’te başlayacak.

Stratejik Planlama ve Yatırımcı İlişkileri Grup Direktörü E. Kürşad Keteci, resmi onayların ardından Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilecek.

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, yapılan açıklamada, Şakul’a özverili çalışmaları için teşekkür etti. Akbulut ve Keteci’nin Yapı Kredi’nin gelecekteki başarılarına önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade eden Erün, bu değişikliklerin bankanın ve yöneticilerin hayrına olması dileğinde bulundu.

Finanstek, finans dünyasındaki güncel gelişmeleri okuyucularına sunarken, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtip, sağlanan bilgilerin kendi araştırmalarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurgular; sitedeki bilgilerden kaynaklanan zararlardan sorumlu tutulamaz ve okuyucuların herhangi bir finansal işlem yapmadan önce kendi risk analizlerini yapmalarını önerir.